Premier League

Tidligere Premier League-angriber i ny biografi: Min far truede med at dræbe min mor

Han har gjort sit navn kendt gennem flere års toppræstationer i de bedste engelske ligaer. Troy Deeney har scoret 133 mål for Watford i 388 kampe i både The Championship og Premier League, og nu afslører han i en ny biografi, at han havde en hård opvækst med en voldelig far.

Troy Deeney afslører en hård barndom i sin nye biografi. Foto: Ritzau Scanpix

Troy Deeney er vokset med en gangster far, der i mange år var voldelig og truede familien.

Det afslører angriberen i sin nye biografi – Redemption. Troy Deeney, der nu spiller i Birmingham City, fortæller, hvordan hans far altid var på jagt efter slåskampe, og at han flere gange truede med at dræbe Deeneys mor.

– Jeg dræber din mor. Og han fortalte os, at han ville dræbe mig og mine brødre, skriver Deeney i sin nye biografi.

– Der var en gang, hvor han kom og hentede mig til træning i en blå Mercedes. Og han havde ikke engang kørekort. Vi stoppede på en tankstation, og jeg hørte lyde fra bagagerummet. Han fortalte, at han havde en narkotikahandler spærret inde, som skyldte en af hans venner penge, skriver Deeney endvidere.  

Troy Deeney huskes blandt andet for sit vanvittige mål i overtiden, da Watford i semifinalen i Premier League Play Off kampen i 2013 vandt over Leicester City i de døende minutter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P