Dansk Fodbold

Eftertragtet Hjulmand: Jeg har afvist alle henvendelser

Kasper Hjulmand nyder stor succes i Danmark efter sommerens EM-slutrunde og semifinaleplads. Også i fodboldens store trænerkarrusel er der blevet lagt mærke til Hjulmands evner. Han har afvist flere tilbud, siger han til Ekstra Bladet.

Kasper Hjulmand fortæller, at han siden EM har fået flere tilbud, som han har sagt nej til
Kasper Hjulmand fortæller, at han har modtaget flere fornemme tilbud, som han dog har takket nej til. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han var måske Danmarks mest populære mand i sommer. Kasper Hjulmand tog det danske landshold helt til semifinalerne ved EM-slutrunden, og han vandt danskernes hjerte med sin åbne og folkelige stil.

Læs også: Christian Nørgaard: Danske fans har fundet deres landshold igen

Også i fodboldkredse har Kasper Hjulmand gjort sig meget populær. Han fortæller til Ekstra Bladet, at han siden sommerens EM er blevet kontaktet mere end normalt.

– Jeg har hen over sommeren fået flere henvendelser, men jeg har afvist alle. Jeg har ikke brugt to sekunder på at overveje mulighederne. Det var super interessante henvendelser. Men jeg føler, jeg lige er startet som landstræner. Der er en masse ting, vi har gang i. Ting som vi skal udvikle og forbedre, siger Kasper Hjulmand i et større interview med Ekstra Bladet

Kasper Hjulmand og det danske landshold samles igen i den kommende periode, hvor holdet skal spille på udebane mod Moldova og hjemme mod Østrig henholdsvis lørdag den 9. oktober og tirsdag den 12. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P