1 min læsningChristian Nørgaard: Danske fans har fundet deres landshold igen

Christian Nørgaard har næppe nogensinde været i så god form, som han er lige nu, hvor han er fast mand for Brentford i Premier League og også blandt Kasper Hjulmands udvalgte på det danske landshold.

1 min læsning
Christian Nørgaard har i denne sæson, spillet EM-semifinale, været med til at slå Arsenal og spille uafgjort med Liverpool. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Christian Nørgaard har spillet de seneste otte landskampe i streg, og i Brentford er han blandt de første på holdkortet.

Søndag tager han på tværs af London for at møde West Ham, og derefter går turen hjem til det danske landshold, med hvem han skal møde Moldova og Østrig i VM-kvalifikationen.

Den seneste landskamp, hvor Christian Nørgaard ikke kom på banen, var EM-åbningskampen mod Finland, hvor Christian Eriksens kollaps stjal overskrifterne. Netop situationen omkring Christian Eriksen har dog også fået både de danske spillere og fans til at rykke tættere sammen.

– Landsholdet har genopdaget de danske fans, og de danske fans har fundet deres landshold igen. Vi lykkedes med at komme endnu tættere på hinanden som hold. Nu er er alle kampe i Parken udsolgt, siger Nørgaard til The Guardian og fortsætter:

– Man får så meget støtte, når man kører igennem København. Der er flag og røde trøjer over det hele. Der er vigtigere ting end sport, men sport kan virkelig samle folk, når der sker sådan noget, lyder det fra den 27-årige tidligere Brøndby-profil.

Indtil videre er det blevet til 12 landskampe for Christian Nørgaard, der fik debut i rød-hvid i Nations League-kampen mod England i september sidste år.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P