1 min læsningBellinghams forældre til Southgate: Giv vores søn fri

Jude Bellingham kommer ikke med det engelske landshold i denne omgang, da landstræner, Gareth Southgate, ikke har udtaget ham til truppen. Men bag beslutningen står ikke kun landstræneren. Bellinghams forældre har også bedt om, at han får en pause.

1 min læsning
Jude Bellingham sidder over det engelske landshold
Jude Bellingham sidder over på det engelske landshold. Han har brug for at holde fri. Foto: Ritzau Scanpix / Ina Fassbender / AFP

De fleste 18-årige vil med sikkerhed ærgre sig over at misse en landsholdsudtagelse.

Det gør Jude Bellingham sikkert også. Men han kommer ikke med Three Lions til de kommende to kampe mod Andorra og Ungarn – han har brug for at holde fri!

Bellingham har allerede været i aktion otte gange for England, og han spillede i den hvide trøje til sommerens slutrunde. Men netop sommerens slutrunde og et presset år har fået englænderens forældre til at ’holde ham hjemme’.

Det skriver tyske Bild.

Forældrene har ifølge avisen været i dialog med det engelske fodboldlandshold, og beslutningen bakkes også op af Borussia Dortmunds cheftræner, Marco Rose.

– Jude er kun 18 år og havde meget lidt ferie. Vi glæder os over beslutningen og står bag, da Jude har været belastet meget. Det vil være godt for ham at kunne trække vejret lidt, lyder det fra Bellinghams klubtræner.

Læs også: Stor forvirring hos Tuchel: Reece James er blevet indlemmet i Englands-trup

Gareth Southgate udtalte på pressemødet i forbindelse landsholdsudtagelsen, at man i den engelske landsholdslejr også passer ekstra på Mason Greenwood og Jude Bellingham, fordi de heller ikke er færdige med at vokse.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer