3F Superligaen

AGF-anfører om sejre: Vi har været gode til at bevare roen

Søndag eftermiddag skal AGF forsøge at hente fjerde sejr i træk i Superligaen, når de møder FC Midtjylland. En skuffende start på sæsonen er blevet vendt, og anføreren roser holdets evne til at holde begge fødder plantet på jorden.

Patrick Mortensen har gode minder fra kampene mod FC Midtjylland i Superligaen
AGF's anfører har gode minder mod FC Midtjylland. Han har scoret fem mål i sine sidste fire kampe mod midtjyderne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF’s start på sæsonen har været alt andet end prangende, men nu har de igen fundet smilet i Århus. Tre sejre i træk er det blevet til, og søndag eftermiddag venter FC Midtjylland på udebane.

AGF’s anfører glæder sig til kampen mod FCM, hvor århusianerne har haft flere gode oplevelser.

– Jeg elsker jo de kampe der. Det er også fedt, at vi har fået fans tilbage. Sidst vi var der (i Herning, red.) med vores fans, var det en god kulisse. Det er bare ude og give den gas, siger Mortensen til campo.dk.  

AGF har fået vendt en rigtig dårlig start på sæsonen, og med tre sejre i træk kan klubben igen skimte top seks.

– Jeg føler ikke, jeg kan mærke forskel på stemningen og humøret i forhold til de første to måneder og så nu. Jeg tror, det er en af vores styrker. At når det går godt, så er vi ikke helt oppe og flyve, og når det går dårligt, bevarer vi roen og fokuserer på det, vi kan gøre noget ved. Og det synes jeg, vi var rigtig gode til i den periode, hvor resultaterne svigtede. Vi vidste, at vi nok skulle komme ud af det på et eller andet tidspunkt, siger Patrick Mortensen.

Ifølge anføreren kan AGF stadig forbedre spillet, selvom det er blevet til tre sejre i træk, og for den høje angribers vedkommende, har han scoret fem mål de seneste fire gange, han har spillet mod FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P