1 min læsningThorup: Spillerne prøver at redde verden

FCK scorede i aftenens kamp til 1-0 efter fire minutter, og så var der lagt op til festaften i Parken. Gæsterne fra Lincoln ville det anderledes, og utålmodige FCK slingrede lidt i valsen.

1 min læsning
Jess Thorup var glad for aftenens sejr, men ikke helt tilfreds med spillet fra sit FCK-mandskab. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

FCK indtager førstepladsen i Gruppe F efter en pligtsejr mod det semiprofessionelle hold, Lincoln Red Imps. Cheftræner Jess Thorup drømte om en storsejr, da de kom foran efter fire minutter.

– Sådan en kamp hvor man er så store favoritter og scorer så tidligt et mål, så har man forventning om 4, 5 eller 6-0, siger Thorup til TV2 Sport X.

Det blev dog kun til 3-1, da spillerne ifølge cheftræner Jess Thorup blev for utålmodige.

– Vi blev låst, vi skulle have tålmodighed, spille hurtigt og vende spillet 3-4 gange i stedet. Vi søgte de afgørende afleveringer for tidligt. Det blev lidt bedre i anden halvleg, uden det blev fantastisk. Jeg synes, spillerne bliver for utålmodige. I de dårlige perioder vil de gerne redde verden, men kampen skal vindes over 90 minutter, siger Thorup.

Selvom det ikke var nogen pragtpræstation, er Thorup alligevel tilfreds.

– Vi kunne godt drømme om Tiki Taka i 90 minutter, men vi accepterer perioder, hvor det ikke går sådan. Vi har seks point efter to kampe, siger Thorup til.

FCK tørner i weekenden sammen med Viborg FF i Superligaen, inden klubfodbolden holder pause, og viger pladsen til landsholdsfodbolden.

Læs også: Brave FC Midtjylland var tæt på sejren mod Braga – men tabte 3-1

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P