Europæisk Fodbold

Brave FC Midtjylland var tæt på sejren mod Braga – men tabte 3-1

I store perioder af den svære udebanekamp mod Braga fra Portugal, var FC Midtjylland det bedste mandskab. Især i første halvleg, hvor flere dommerkendelser og VAR-indgreb - eller mangel på samme – dog ikke var med danskerne. Mod slutningen af kampen blev FCM presset i bund af det portugisiske tophold.

Braga besejrede FC Midtjylland med 2-1 efter en tæt kamp i Europa League gruppe F
Sporting Braga vandt med 3-1 over FC Midtjylland i Europa League efter en kamp, hvor FCM havde momentum i første halvleg og marginalerne imod sig i anden. Foto: Ritzau Scanpix / MIGUEL RIOPA / AFP

FC Midtjylland havde stor ære af kampen på udebane mod Braga, og der må være stor revanchelyst i Herning, når portugiserne kigger forbi MCH Arena den 25. november.

FC Midtjylland startede bedst i kampen med offensiv tilgang og sad godt på kampen i første halvleg, hvor hjemmeholdet fra Braga ikke lignede et tophold i den portugisiske liga. Midtvejs i første halvleg gik der så VAR og usikre dommerkendelser i det.

Efter 19 minutters spil scorede Evander på meget kølig vis på et straffespark, og danskernes føring på 1-0 var fuldt fortjent. Et kvarter senere fik hjemmeholdet et meget tvivlsomt straffespark, hvor VAR ikke greb ind. Forseelsen blev begået af FC Midtjyllands målmand, Elias Olafsson, der dog tydeligvis tacklede rent på bolden mod en Bragaspiller.

Gult kort til såvel målmanden og cheftræner Bo Henriksen ude på sidelinjen blev efterfølgende fulgt op med en fornem redning, og dermed gik FCM til pausen med en 1-0 føring.

I anden halvleg fik Braga mere fat i spillet, og de fik tilmed et staffespark mere. Denne gang skulle dommer Stephanie Frappart dog ud for at se efter på VAR-skærmen, før hun dømte forseelsen. Gult kort til Juninho og 1-1 ved Galeno.

Braga scorede til 2-1 efter 62 minutter, hvor FC Midtjylland lige så langsomt mistede lidt momentum i kampen. Senere fik Juninho sit andet gule kort og dermed rødt kort, på trods af det lykkedes det midtjyderne at skabe spænding til allersidst.

Braga vinder dog kampen med 3-1 på et mål i overtiden og FCM ligger lige nu sidst i Gruppe F med et enkelt point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P