1 min læsningSuarez har ikke glemt Barcelona-afsked: Det er karma!

Luis Suarez måtte i sidste sæson se sig degraderet hos FC Barcelona, da cheftræner, Ronald Koeman, kom til klubben. Selvom Suarez vandt mesterskabet med Atletico Madrid i sidste sæson, har han ikke glemt den behandling, han fik i sin sidste tid.

1 min læsning
Luis Suarez har ikke glemt den behandling han fik af Ronald Koeman og FC Barcelona
Luis Suarez har ikke glemt den behandling, han fik i sidste sæson af Ronald Koeman. Foto: Ritzau Scanpix / JAVIER SORIANO / AFP

Luis Suarez er langt fra tilfreds med den afsked, han fik i FC Barcelona. Det afslører han i et interview med det spanske medie RTVE.

Uruguayaneren lukker op for den følelse, han havde, da Koeman degraderede ham i sidste sæson og samtidig tvang Suarez til et skifte.

– Ja, jeg tror på karma. Det er skæbnen, for jeg har ikke glemt, at Barcelona sidste år i opstarten sendte mig ned og træne på egen hånd. Jeg var professionel, og jeg trænede hver dag uden at tude. Fordi det er sådan, jeg er, siger Suarez til det spanske medie.

Det er nærmest en offentlig hemmelighed, at Ronald Koeman står overfor en fyring. En af favoritterne til at overtage det varme sæde er Luis Suarez’s tidligere holdkammerat, Xavi Hernández.

Suarez håber dog ikke, at Xavi takker ja til jobbet.

– Som fodboldfan, og med tanker på alt det, han har gjort som spiller, så tror jeg ikke, det er det rigtige tidspunkt at tage over i Barcelona. Xavi er intelligent og kender udfordringerne i klubben. Han kender sin tid, siger Suarez.

Atletico Madrid tager imod FC Barcelona på lørdag klokken 21.00.  

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer