Europæisk Fodbold

Randers tager et point med hjem fra Rumænien efter fornem indsats

Randers FC har fået en fantastisk start på livet i Conference League, hvor det torsdag aften blev til et point på udebane mod rumænske CFR Cluj, i en kamp hvor Randers førte med 1-0.

Alhaji Kamara headede Randers foran 1-0 mod Cluj i Conference League
Alhaji Kamara scorede til 1-0 for Randers FC mod CFR Cluj. Foto: Ritzau Scanpix

Randers FC fik inden opgøret mod Cluj stor ros af rumænernes cheftræner Dan Petrescu. Og det var ikke uden grund.

Den danske delegation sikrede sig nemlig fra start af et rigtig godt udgangspunkt på en svær udebane i Rumænien. Kronjyderne var gode på bolden og havde flere gode angreb i første halvleg, som også endte med en dansk føring. Alhaji Kamara headede på fornem vis Randers foran 1-0 efter et godt slået hjørnespark.

Efter pausen fik Thomas Thomasbergs mandskab lidt mere at se til. Efter en stor chance til Randers, da Kehinde lobbede bolden på overliggeren, fik Cluj udlignet til 1-1, og derfra var kampen noget mere på hjemmeholdets præmisser.

Randers FC formåede dog at komme fra Rumænien med det ene point, hvilket slet ikke var ufortjent. Lige nu ligger Randers FC nummer tre i gruppe D i Conference League efter to uafgjorte resultater i turneringen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P