Europæisk Fodbold

FCK vinder grim kamp mod semiprofessionelt hold

Lincoln Red Imps fra Gibraltar gæstede torsdag aften Parken, hvor de mødte et dårligt spillende FCK-hold.

Jonas Wind udplacerede Lincoln-målmand Lolo Soler, der ellers gættede hvilken side angriberen ville sparke i. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Målmanden arbejder i hospitalsvæsnet, anføreren arbejder for tolderne i Gibraltar, og selv cheftræneren har et job ved siden af fodbolden. Det var det Lincoln Red Imps-mandskab, som FCK mødte i aftenens kamp. Umiddelbart kunne det så lyde som en storsejr til københavnerne, men det blev det ikke til.

FCK fik ellers en fremragende start, da Kevin Diks på oplæg af Jens Stage scorede til 1-0 efter fire minutters spil. Spillet fra løverne bar dog præg af rigtig mange fejlafleveringer, hvilket også gav et par chancer til gæsterne fra Gibraltar.

Efter et hjørnespark og lidt pinball i feltet, faldt bolden på kanten af feltet til Marco Rosa, som kunne udligne FCK’s føring. Det lignede længe vores pauseresultat, men efter utroligt mange fejlafleveringer samt skældud fra Jess Thorup lykkedes det målscorer Kevin Diks at tiltvinge sig et straffespark. Jonas Wind eksekverede og FCK-mandskabet kunne gå til pause med føring.

I anden halvleg var FCK bedre spillende og havde blandt andet to stolpeskud. Men det der gav FCK 3-1-målet var en kæmpe fejl fra Lincoln-målmand Soler. På en tilbagelægning tog han en dårlig førsteberøring, og lagde på den måde bolden til rette for Jens Stage, der blot skulle sætte en inderside på. Mere blev det ikke til for løverne, som ikke kan være alt for stolte af aftenens præstation.

FCK topper deres gruppe med to sejre i to kampe. Søndag kommer Viborg FF på besøg i Superligaen, kampen kan ses på TV3+.

Læs også: FCK-stjerne om kvindelig dommer: Spændende om hun bliver bedømt på sine kvaliteter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P