1 min læsningBrøndby under massivt pres mens Randers fører i Rumænien

Lyon har domineret kampen mod et defensivt indstillet Brøndby-mandskab. I Rumænien har Randers taget den styrende rolle og har tilmed bragt sig foran kort før pausen.

1 min læsning
Mads Hermansen har haft mange store redninger i første halvleg i aftenens Europa League-opgør mod Lyon. Foto: Brøndby er på en svær udebaneopgave i Lyon, og har i kampens første halvleg været under massivt pres. Lyon har noteret sig for 14 skud, mens danskerne blot har to skudforsøg. Den unge Brøndby-målmand Mads Hermansen har spillet en flot halvleg, hvor Brøndby har været under massivt pres. Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix.

Brøndby er på en svær udebaneopgave i Lyon, og har i kampens første halvleg været under massivt pres. Lyon har noteret sig for 15 skud, mens danskerne blot har to skudforsøg. Den unge Brøndby-målmand Mads Hermansen har spillet en flot halvleg, og derfor kan de blågule tage 0-0 med i omklædningsrummet.

Anderledes ser det ud for Randers, som kort før pausen har bragt sig foran med 1-0 på mål af Alhaji Kamara. Randers har siddet på spillet i første halvleg, og kan med en sejr bringe sig på gruppens førsteplads.

Læs også: Ærlig Patrick Mortensen om skadesperiode: Lærerigt – men hårdt for familien

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer