2 min læsningVejles forsvarsprofil: Én sejr kan ændre sæsonen

Der er tydeligvis grund til bekymring Vejle Boldklub, som efter næste rundes kamp i Superligaen er halvvejs igennem grundspillets 22 kampe. Vejle ligger suverænt sidst i ligaen med to point, men der skal ikke så meget til at ændre det, hvis man spørger en af holdets profiler.

2 min læsning
Vejle har ikke haft megen grund til jubel i denne sæson, hvor det blot er blevet til syv ligascoringer. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Det er endnu ikke blevet til sejrssang i omklædningsrummet for Vejle Boldklubs superligahold.

Den stolte traditionsklub fra Nørreskoven blive runde for runde mere og mere distanceret i bunden af Superligaen, hvor de i øjeblikket ligger suverænt sidst med to point og seks point op til nærmeste konkurrent – SønderjyskE.

Det betyder dog på ingen måde, at de rødblusede spillere har mistet troen på, at de også i næste sæson er at finde i Danmarks bedste fodboldturnering.

– Stemningen på holdet er sådan, at vi alle sammen føler, at der kun skal én kamp – én sejr – til for at ændre sæsonen. Det er sådan, vi går ind til hver kamp, og jeg kan forsikre om, at hele holdet arbejder rigtig hårdt til hver træning, og at vi stadig har stor tro på os selv, lyder det fra forsvarsprofilen Denis Kolinger.

Allerede på fredag kan Vejlenserne tage et stort skridt i den rigtige retning, når de gæster Odense og OB, som ligeledes er at finde i den nederste halvdel af superligatabellen.

– Jeg tror på, at vi vender hjem til Vejle med tre point på fredag. Det er indstillingen. Jeg tror på alle og enhver på det her hold. Jeg har stor tro på alle i klubben, og jeg ved, at alle gør, hvad de kan for at vende situationen til det bedre, lyder det optimistisk fra den kroatiske forsvarsspiller.

Næsten halvvejs i grundspillet er det blot blevet til to point for vejlenserne, der på samme tid i sidste sæson havde 12 point mere at gøre godt med. Faktisk lå Vejle efter sidste sæsons første seks runder på Superligaens førsteplads med 13 point. Den slags formkurver skal man dog ikke lægge for meget i, vurderer Kolinger.

– Sådan er fodbold, og den situation, vi befinder os i nu, er normal i fodbold. Hver sæson er der nogle hold, der starter godt, og andre, der starter dårligt. Det er åbenlyst, at vi ikke har fået en god start, men det er ikke ensbetydende med, at vi rykker ned, lyder det fra 27-årige Kolinger, der er født i Tyskland.

Kolinger selv har ikke været i Vejles trup til de seneste to kampe i Superligaen, da han i kampen mod Viborg sad ude med karantæne, og i kampen mod Silkeborg sad han over med en hovedskade, som han havde pådraget sig i pokalkampen mod Vanløse. Kolinger var tirsdag i aktion for Vejles reservehold, og han ventes derfor klar til kampen mod OB fredag aften.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P