1 min læsningSolskjær om profils genoptræning: Efter landskampspausen er han nok klar

Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, har to kampe tilbage med sit mandskab inden landskampspausen. En pause i ligaerne der kan betyde, at Marcus Rashford er klar til kamp efterfølgende.

1 min læsning
Ole Gunnar Solskjær må undvære Marcus Rashford nogle uger endnu i Premier League og Champions League
Ole Gunnar Solskjær må undvære Marcus Rashford nogle uger endnu, men genoptræningen ser god ud. Foto: Ritzau Scanpix

Manchester United tabte skuffende med 1-0 hjemme mod Aston Villa i weekenden, og der venter to afgørende kampe for Ole Gunnar Solskjær.

Onsdag aften spiller United hjemme i Champions League mod  Villarreal og igen lørdag hjemme mod Everton i Premier League.

De røde djævle har nemlig nul point i Champions League efter nederlaget til Young Boys i første runde, og nordmanden knokler med at få skadede spillere gjort klar igen.

En af dem er angriberen Marcus Rashford.

– Der er stadig et par uger endnu, men forhåbentlig efter landskampspausen kan de være klar, siger Ole Gunnar Solskjær, der også forholder sig til stortalentet Amad Diallo.

– De arbejder hårdt, og det er positivt for dem begge. Det har selvfølgelig været lang tid for Marcus. Formentlig det længste, han har været skadet nogensinde, men det har været nødvendigt. Han missede opstarten, men han har træner godt, og han er snart klar, lyder det fra Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmeside.

Læs også: Manchester United retter blikket mod ny midtbanespiller fra Premier League

Solskjær må også undvære Luke Shaw, Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka (karantæne) onsdag. Kampen mod Villarreal spilles klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.  

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P