1 min læsningPioli om Champions League nederlag: Dommeren havde ikke sin bedste dag

AC Milan tabte med 2-1 på hjemmebane mod Atletico Madrid tirsdag aften, og det blev afgørende, at hjemmeholdet i 60 minutter spillede 10 mod 11. Milans træner var efter kampen langt fra tilfreds med dommeren.

1 min læsning
Stefano Pioli var meget skuffet over dommeren efter AC Milans nederlag på hjemmebane. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Daniele Mascolo

Stefano Pioli og AC Milans fans var ikke tilfredse med kampens tyrkiske dommer tirsdag aften.

Midtbanespilleren, Franck Kessie, der allerede fik sit første gule kort efter 15 minutter, blev udvist efter 29 minutter, og hjemmeholdet, der på det tidspunkt førte 1-0, mistede taget om kampen.

Atletico Madrid scorede to mål mod slutningen af opgøret heraf det ene på et straffespark langt ind i overtiden. Et straffespark Luis Suarez omsatte.

– Vi spiller bedre end dem, og jeg mener ikke, der er straffe. Det ser ud til, at Lemar (Atletico Madrid, red.) rører bolden med hånden først. 11 mod 11 var vi det bedste hold, og det er synd for kampen og vores fans, at vi får udvisningen. For mig virker det ikke til, at Kessie skal have dobbelt gult kort. Dommeren havde ikke sin bedste dag på banen, sagde Piolo blandt andet efter opgøret.

AC Milan har dermed 0 point efter de første to spillerunder i Champions League gruppe B.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer