1 min læsningMålscorer efter scoring i sidste sekund: Perfekt timing til at drille Zaha lidt

Neal Maupay scorede det udlignende mål med få sekunder tilbage på kampuret, og med et kækt smil udløste han vrede fra kampens første målscorer Wilfried Zaha.

1 min læsning
Crystal Palace og Brighton delte i Premier League, mandag aften.
Der var lidt tumult efter slutfløjt, da Brighton-målmand Robert Sanchez og Crystal Palace's skotte James McArthur blev sure på hinanden. Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix.

Afslutningen på mandagens Premier League-kamp blev en hektisk en af slagsen, da Neal Maupay med kampens sidste spark udlignede til slutresultat 1-1. På vej tilbage til sin egen ende sendte Maupay et kækt smil i retning af Wilfried Zaha, som hævn for Zaha’s reaktion ved 1-0 målet.

– Alle vil vinde derbyet, atmosfæren var vild, jeg kiggede på Zaha og smilede til ham, fordi han hoverede overfor vores fans. Du ved hvordan det er på banen. Det var perfekt timing til at give Zaha lidt tilbage, sagde Maupay til Sky Sports efter kampen.

Brighton kunne med en sejr have bragt sig på førstepladsen i Premier League, og Maupay kommenterede også på den missede mulighed efter kampen.

– Vi er meget skuffede over ikke at være nummer 1, vi er Brighton, og sigter efter at vinde mesterskabet… Ej, jeg laver bare sjov. Vi er glade for den nuværende situation og for vores gode start, men sæsonen er lang, og allerede i weekenden har vi en svær kamp mod Arsenal, sagde en smilende Maupay efter kampen.

Efter Brightons missede mulighed for førstepladsen, må klubben tage til takke med en sjetteplads, et enkelt point efter ligaens førsteplads, Liverpool.

Læs også: Tandløse Brighton misser førstepladsen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer