3F Superligaen

Skadet AaB-målscorer: Vi havde marginalerne imod os

Louka Prip og AaB fik ikke meget med fra Brøndby IF søndag aften, men en skadet skulder og sæsonens andet superligamål blev det til.

Luka Prip og AaB fik ikke en sejr mod Brøndby IF i Superligaen på trods af en tidlig føring
Louka Prip og AaB fik en god start med angriberens scoring, men det var ikke nok til sejr. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

AaB har fået en god start på sæsonen og fik også en god start på kampen mod Brøndby søndag aften, hvor Louka Prip bragte gæsterne foran efter 26 minutter. Undervejs pådrog AaB-spilleren sig dog også en skade.

– Min skulder fik et ordentligt riv i begyndelsen af kampen. Det gjorde sindssygt ondt hele tiden. Når man er på banen, vil man jo gerne spille. Det betød dog, at jeg ikke for alvor kunne bruge armen og holde balancen, men jeg tror ikke, det er helt alvorligt, siger Louka Prip til Nordjyske efter kampen.

AaB ligger med nederlaget nummer tre i Superligaen med seks point op til F.C. København, og Louka Prip ser stadig de første 10 kampe som en succes.

– Vi har haft nogle tætte kampe, hvor det er tippet vores vej. I dag var det så modsat, og vi havde marginalerne mod os. Det skal dog ikke ændre på, at vi stadig er inde i en god periode, siger Louka Prip til avisen.

AaB spiller næste Superliga-kamp mod SønderjyskE, hvorefter der venter en landskampspause. Og ro til skulderen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P