1 min læsningNeville skælder ud: Pinligt at undskylde på sociale medier efter straffesparkskiks

Bruno Fernandes brændte straffespark for United i overtiden, da de tabte til upåagtede Aston Villa. En undskyldning på Instagram hidser tidligere United-spiller op.

1 min læsning
Bruno Fernandes og Ole Gunnar Solskjær tabte til Aston Villa. Manchester United er i en svær periode.
Det var en slukøret Bruno Fernandes, der forlod Old Trafford efter 0-1-nederlaget til Aston Villa. Foto: Peter Powell/EPA/Ritzau Scanpix.

Bagud 1-0 kort før tid, stod Manchester United med et straffespark og en tvivl om, hvorvidt Bruno Fernandes eller Cristiano Ronaldo skulle være sparker. Førstnævnte fik æren og kvitterede med et straffespark, som var tættere på at forlade stadion end at gå i mål.

Efterfølgende har hovedpersonen undskyldt på sociale medier, hvilket har fået tidligere United-spiller Gary Neville op i det røde felt.

– Det er pinligt. Spillerne burde fyre deres PR-folk og vise noget autenticitet. De har alle kommunikationsmedarbejdere, som skaber personligheder, der ikke eksisterer, skriver Neville på sine sociale medier.

United har chancen for at rejse sig onsdag, hvor de møder Villarreal i Champions League. Det er desuden en revanche for Manchester-holdet, der tabte til Villarreal i sidste års Europa League-finale.

Læs også: Bruno Fernandes lægger sig fladt ned: Det var mit ansvar

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer