FC Midtjylland sejrede med 1-0 mod Randers, der burde have fået point

Et hjørnespark gjorde forskellen, da FC Midtjylland hjemme i Herning vandt med 1-0 over Randers FC. Men kronjyderne havde fortjent mere.

Erik Sviachenko scorede det enlige mål i Herning, hvor FC Midtjylland dog ikke var dominerende som sædvanligt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland levede op til favoritværdigheden søndag eftermiddag i Herning og vandt 1-0 mod Randers FC.

Og så burde resten af denne artikel give sig selv. Men Randers FC dominerende i adskillige faser af kampen, og allerede fra første fløjt var Thomas Thomasbergs tropper i teten.

Tempoet i kampen var højt fra start af, og bedst som Randers havde sat sig på spillet, scorede FC Midtjylland på hjørnespark, hvor Erik Sviatchenko headede bolden i mål til 1-0 efter 17 minutter.

Randers-kaptajn, Erik Marxen, blev screenet i feltet, og FC Midtjyllands ditto kunne altså heade bolden ned i jorden og efterfølgende ind i nettet.

FC Midtjylland smed bolden væk i mange situationer i anden halvleg, og Randers dominerede kampen med 58% boldbesiddelse og havde 55 minutters momentum i kampen i modsætning til FC Midtjyllands 35 minutter.

Randers havde 10 afslutninger mod seks, men lige lidt hjalp det. En meget lige kamp i Herning sikrer altså FC Midtjylland tre point og førstepladsen i 3F Ligaen, mens Randers, der manglede den sidste skarphed, forbliver på fjerdepladsen.