Europæisk Fodbold

Mancini med stikpille til England: Vi har ikke tatoveret sejren på forhånd

Den italienske landtræner Roberto Mancini er blevet nationalhelt efter han og det italienske landshold i sommer vandt Europamesterskabet på Wembley mod England. Og nu, inden de nært forestående Nations League finaler, sender han en stikpille til englænderne.

Roberto Mancini og Italien skal forsøge at hente endnu et trofæ i Nations League finalen. Foto: Ritzau Scanpix

Italiens landshold har stor succes for tiden, og i den kommende landskampspause kan de høste endnu mere hæder.

I sommer vandt italienerne Europamesterskabet, og i starten af oktober, skal de så spille semifinale i Nations League mod Spanien. Og på vej mod endnu et trofæ forsikrer landstræner, Robert Mancini, at de blåblusede italienere ikke kommer til at tage let på den næste udfordring.

– Vi kan ikke gøre som englænderne, der allerede havde fået tatoveret EM-trofæet før finalen. Det er en vigtig turnering (Nations League, red.), og når vi spiller for Italien, går vi altid efter at vinde. Og så i november er der også de to sidste kvalifikationskampe til VM i Qatar 2022. Til den tid kan vi snakke om mere succes, siger Mancini ifølge La Gazetta dello Sport.

Roberto Mancini bliver i interviewet også bedt om at kigge tilbage på EM-triumfen og den store bedrift, han udrettede med sit mandskab.

– Det bedste var, at vi gjorde alle glade – fra de mindste til de ældste

Afslutningen i Nations League forløber således:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P