1 min læsningMancini med stikpille til England: Vi har ikke tatoveret sejren på forhånd

Den italienske landtræner Roberto Mancini er blevet nationalhelt efter han og det italienske landshold i sommer vandt Europamesterskabet på Wembley mod England. Og nu, inden de nært forestående Nations League finaler, sender han en stikpille til englænderne.

1 min læsning
Roberto Mancini og Italien skal forsøge at hente endnu et trofæ i Nations League finalen. Foto: Ritzau Scanpix

Italiens landshold har stor succes for tiden, og i den kommende landskampspause kan de høste endnu mere hæder.

I sommer vandt italienerne Europamesterskabet, og i starten af oktober, skal de så spille semifinale i Nations League mod Spanien. Og på vej mod endnu et trofæ forsikrer landstræner, Robert Mancini, at de blåblusede italienere ikke kommer til at tage let på den næste udfordring.

– Vi kan ikke gøre som englænderne, der allerede havde fået tatoveret EM-trofæet før finalen. Det er en vigtig turnering (Nations League, red.), og når vi spiller for Italien, går vi altid efter at vinde. Og så i november er der også de to sidste kvalifikationskampe til VM i Qatar 2022. Til den tid kan vi snakke om mere succes, siger Mancini ifølge La Gazetta dello Sport.

Roberto Mancini bliver i interviewet også bedt om at kigge tilbage på EM-triumfen og den store bedrift, han udrettede med sit mandskab.

– Det bedste var, at vi gjorde alle glade – fra de mindste til de ældste

Afslutningen i Nations League forløber således:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P