2 min læsningThomasberg sender profil på bænken

Randers FC's faste mand i målet, Patrick Carlgren, får en pause, når kronjyderne i aften skal forsvare pokaltitlen fra seneste sæson mod Fremad Amager.

2 min læsning
Patrick Carlgren har spillet samtlige kampe for Randers FC i denne sæsons Superliga. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Patrick Carlgren har været fast mand i startopstillingen gennem mange sæsoner. Men den 29-årige svenske keeper er ikke med til udebaneopgøret i Sydbank Pokalen mod Fremad Amager fra Nordic Bet Ligaen. Jonas Dakir tager pladsen fra start i Randers-målet.

Det afslører cheftræner Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Fraværet af Patrick Carlgren er dog det eneste, når man ser på Randers FC’s normale kamptrup. Og Thomas Thomasberg forklarer, at vinderne fra seneste sæson prioriterer pokalturneringen højt.

– I sidste sæson lavede vi en del udskifninger på holdet til de første tre pokalkampe, men i både kvart-, semi- og pokalfinale smed vi alt ind i kampene. Så når du spørger, om vi prioriterer pokalturneringen lige så højt i denne sæson, er svaret, at det gør vi, siger han.

Det bliver som tidligere nævnt 24-årige Jonas Dakir, der starter for Randers FC i målet, mens Wolverhampton-lejesvenden Andreas Søndergaard tager plads på bænken som reserve.

De to målmænd kommer til at skiftes om reservepladsen på bænken i den nærmeste fremtid, når Patrick Carlgren returnerer i startopstillingen.

– Vi har fået en rigtig god målmand ind i Andreas Søndergaard, men vi synes også stadig, at Jonas Dakir er dygtig og har løftet sig lidt, efter at vi har fået en ekstra målmand ind. Men det er to målmænd, som er meget jævnbyrdige, og derfor har vi også bestemt os for, at de kommer til at skiftes til at være med i kamptruppen som reserve for Carlgren over de kommende uger og måske endda efteråret ud. Men mod Fremad Amager står Dakir, siger Thomas Thomasberg.

Opgøret i Sydbank Pokalen mellem Fremad Amager og Randers FC spilles i aften kl. 18.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P