Premier League

Pligtsejre til tre Premier League-hold i Carabao Cup

Der var gang i den onsdag aften, da tre Premier League-mandskaber spillede sig sikkert videre i ligacuppen.

Leicester-manager Brendan Rogers var en glad mand efter sit holds 2-0 sejr over Millwall. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Arsenal, Leicester og Brighton pligtsejrede alle tre, da de mødte lavere rangerende modstander i ligacuppen.

Brighton lagde ud, da de på hjemmebane spillede sig til en 2-0 sejr over gæsterne fra Swansea. Målscorer og assistmager var dubletter, da Alexis Mac Allister lagde op til begge Aaron Connolys mål i første halvleg.

Arsenal fik igen hul på målbylden, da de på hjemmebane tog imod AFC Wimbledon. I en kamp som Arsenal dominerde blev det til en 3-0 sejr, på mål af Alexandre Lacazette, Emile Smith Rowe og Eddie Nketiah.

Leicester spillede sig videre mod Millwall med en sikker 2-0 sejr på Millwalls hjemmebane, The Den. Jannik Vestergaard blev skiftet ind i slutningen af kampen, og fik tyve minutters spilletid, mens Kasper Schmeichel vogtede buret. Sejren kom på baggrund af to mål i anden halvleg, et af Ademola Lookman, og et af Kelechi Ihenacho.

Læs også: West Ham fik hævn og sendte Manchester United ud

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P