1 min læsningPelé genoptræner efter tilbagefald

En af tidernes største fodboldspillere Pelé, er nu gået i gang med genoptræningen ovenpå sin operation mod kræft.

1 min læsning
Pelé er i fuld gang med genoptræningen. Foto: INSTAGRAM @PELE via REUTERS

I begyndelsen af september blev Pelé opereret for en tumor i tyktarmen. Efter et tilbagefald er den brasilianske legende nu gået i gang med genoptræningen. Det viser den 80-årige brasilianer i et opslag på instagram, hvor han med sit karakteristiske smil er en tur på kondicyklen.

Læs også: Pelé opereret for tumor

Herunder kan du se, hvordan Pelé bliver pacet til at gøre sit bedste på cyklen.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Pelé (@pele)

Sidst i videoen kan man se, hvordan Pelé rækker tunge som en reaktion på sine anstrengelser – efterfulgt af et stort smil.

Læs også: Pelé er i bedring og udskrives snart efter operation

Tidligere på måneden kunne brasiliens tidligere nummer 10 ellers komme hjem fra hospitalet. Men et tilbagefald sendte ham tilbage på intensivafdelingen.

Læs også: Pelé er blevet genindlagt efter tilbagefald

Nu skulle faren heldigvis være ovre, og Pelé er henrykt over udviklingen, skriver han i sit instagram-opslag:

– Venner, jeg sender denne video, som min kone lavede i dag, for at dele min glæde sammen med jer. Jeg er omgivet af kærlighed og opmuntring for at føle mig lidt bedre hver dag. Når jeg cykler sådan, vil jeg være tilbage i Santos snart, tror I ikke?

Pelé opnåede ifølge tyske Transfermarkt at score 77 mål i sine 91 landskampe for Brasilien. Den helt store triumf med landsholdet var de tre verdensmesterskaber, som Pelé og Brasilien vandt i 1958, 1962 og 1970.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P