Dansk Fodbold

Dobbelt målscorer mod FCK: Hvad er det næste I kan komme med?

Der var ekstatisk stemning i Nykøbing-lejren efter 3-0 sejren over FCK, da holdet fra hovedstaden blev smidt ud af pokalen af holdet fra 1. division.

Jess Thorups tropper fik en god start på sæsonen, men har nu tabt to kampe i træk, som de burde have vundet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Den største overraskelse i aftenens pokalkampe må siges at være løverne fra FCK, der bevægede sig ud af hulen og blev sendt meget hurtigt hjem igen af et velspillende Nykøbing-mandskab.

Kampen var den mest besøgte på Nykøbings hjemmebane i 17 år, og formentlig en aften de flere tusinde fans vil huske tilbage på.

Dobbelt målscorer for hjemmeholdet, Sebastian Koch, nød også den store opbakning fra hjemmeholdets fans.

– Det er fantastisk, kig ud mod tilskuerne, det er et smukt syn. Vi spiller en fremragende kamp, hvor vi holder os til vores gameplan og gør det godt, vi er kyniske i begge felter. Hvad er det næste I kan komme med? Vi glæder os til lodtrækningen og til at se hvem vi skal møde, siger Sebastian Koch efter kampen til DR.

3-o sejren er for Nykøbings ulønnede træner, Claus Jensen, også helt speciel.

– Det er kæmpestort, vi har glædet os til aftenen her. Kig rundt på stadion! Det er noget som skaber inspiration og stolthed. Vi viste hvordan vi vil spille fodbold, og viste at vi kan slås. Det er en fantastisk sejr mod et fantastisk hold, jeg er stolt af drengene. Det er en magisk aften for os og for fodbolden på Lolland og Falster, siger Claus Jensen efter kampen til DR.

Læs også: Dobbelt nedtur for F.C. København – slået ud af pokalen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P