1 min læsningBrentford efter 7-0: Vi er klar til Liverpool

Tirsdag aften storsejrede Brentford i deres cupkamp mod Oldham. Det gode spil håber Thomas Frank, at de kan tage med til kampen mod Liverpool i weekenden.

1 min læsning
Thomas Frank jubler over Brentford-sejr mod upåagtede Oldham
Thomas Frank og Brentford har fået en flot start på Premier League-sæsonen med otte point i fem kampe. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det var et Brentford-hold, som var klar fra første fløjt til cupkamp mod Oldham fra den fjerde bedste række. En kamp der tydeligt viste forskellen fra Premier League til Englands fjerdebedste række. Finske Marcus Forss spillede fra start i angrebet, og kvitterede med fire scoringer.

– Bolden skal hjem i mit trofæskab! Jeg vil nyde mit øjeblik, men vi ser allerede frem mod weekendens kamp mod Liverpool, siger Marcus Forss til klubbens hjemmeside.

I aftenens kamp var der ingen gengangere fra Brentfords seneste Premier League-kamp, og det var således 11 nye spillere som Thomas Frank satte sin lid til. I kampen fik danske Mathias ’Zanka’ Jørgensen sin første kamp fra start og var en del af et hold, som var klar fra start.

– Vi har 11 sultne spillere på banen, som alle kommer med den rette attitude og intensitet. De vil gerne spille Premier League og var klar fra første fløjt. Vi har en stærk trup med god kvalitet hele vejen rundt, siger Frank til klubbens hjemmeside.

Læs også: Hurtigt hattrick i stor Brentford-sejr

I weekenden kommer Premier Leagues nummer et på besøg i Brentford, en kamp som Thomas Frank allerede glæder sig til.

– Vi ved, at det er topholdet og et af de bedste hold i Europa, men vi kan slet ikke vente og er klar til at spille i morgen. Det bliver en meget svær kamp, men vi er klar til det og forsøger at være positive. Vi vil angribe dem, slutter Frank.

Læs også: Carabao Cup: Favoritsejre til alle Premier Leagues storhold på nær ét

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P