3F Superligaen

Peter Sørensen om privat krise: Jeg har ikke set min datter i fem år

Peter Sørensen var i 2016 igennem en hård skilsmisse med masser af beskyldninger og utallige retsmøder. Efter forløbet har han ikke set sin datter i fem år, afslørede han mandag i TV 3 SPORT’s fodboldprogram, Offside.

Peter Sørensen på vej til kamp for Vejle Boldklub. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Peter Sørensen er presset i sit job i Vejle Boldklub. Han er hentet ind for at vende en forfærdelig sæsonstart for de rødblusede vejlensere.

For år tilbage var Peter Sørensen dog en mere presset mand rent privat. En hård skilsmisse, der endte i flere retsmøder over en længere periode, er nu endt med, at superligatræneren ikke har set sin datter i fem år.

– Det betyder, at jeg den dag i dag ikke har eller har haft kontakt til min datter siden februar 2016. Det var hårdt dengang, og det er selvfølgelig et blødende sår, der ikke sådan heles, fortæller Peter Sørensen ærligt mandag aften i Offside.

– Det var ærligt talt en hård tid, der fyldte rigtig meget på enhver måde. Det, som offentligheden fik indsigt i, var et glimt af en omfattende, langvarig og trist skilsmisse. Jeg blev mødt af en byge af grundløse beskyldninger, som trak mig igennem en række retsmøder i byretten, i fogedretten, i statsforvaltningen, i familiehuset. Og på trods af, at jeg vandt alle disse sager, endte jeg med at tabe stort alligevel omkring retten til at se min datter.

Peter Sørensen har stået i spidsen for Silkeborg IF og Hobro IK siden 2016, men nu er det altså Vejle Boldklub, der har gavn af midtjydens evner.

Peter Sørensen og Vejle spiller en sekspointskamp på søndag mod oprykkerne fra Silkeborg IF, der mandag aften tabte til AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P