3F Superligaen

AaB-profil tvivlsom til pokalkamp

Den nordjyske superligaklub skal tirsdag møde Lygby i pokalturneringen, og det bliver måske uden forsvarsdirigenten Rasmus Thelander. Han er tvivlsom forud for opgøret.

Rasmus Thelander jubler efter sin scoring mod OB i Superligaen
AaB's Rasmus Thelander har scoret til 1-0 i 3F Superliga-kampen mellem AaB og OB i weekenden. Foto: Ritzau Scanpix / Henning Bagger

AaB nyder stor succes i Superligaen, hvor klubben lige nu er placeret på fjerdepladsen. Og tirsdag skal holdet og deres spanske cheftræner, Martí Cifuentes, så forsøge at komme videre i pokalturneringen mod Lyngby Boldklub fra 1. division.

Til det opgør kan AaB være svækket i forhold til den normale startformation. Til Nordsjyske fortæller cheftræneren, at Rasmus Thelander er tvivlsom.

– Rasmus havde det fint gennem kampen (mod OB i weekenden, red), men nu kan han mærke til det. Vi tager en sidste beslutning på dagen, om han er med. Så han er tvivlsom til kampen, lyder det fra cheftræneren til den nordjyske avis. Det er på grund af et vrid i knæet, Thelander måske springer pokalkampen over.

På trods af AaB’s flotte sæsonstart er der dog stadig fuld fokus på pokalkampen mod Lyngby fra den næstebedste række.

– Det er ligegyldigt, om du vandt i går. Du skal være engageret for at tage næste skridt. Den mentalitet skal spredes ud over holdet, når vi har unge spillere og mindre erfarne folk i truppen, siger Cifuentes yderligere.

Lyngby – AaB spilles klokken 18.30 tirsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P