Premier League

Premier League legende: Chelsea har overhalet Manchester City

Der er for alvor kamp om pladserne i toppen af Premier League i denne sæson, og fodboldlegenden og den tidligere topmanager, Glenn Hoddle, mener, at Chelsea er bedre end Manchester City lige nu.

Chelsea FC er det bedste hold i Premier League lige nu, siger Glen Hoddle
Chelsea FC er det bedste hold i England lige nu. Det siger Glen Hoddle til premierleague.com. Foto: Ritzau Scanpix

Manchester City måtte skuffende nøjes med 0-0 på hjemmebane mod Southampton lørdag, mens Chelsesa dagen efter sikkert vandt med 3-0 over Tottenham.

Og det er et meget godt billede på styrkeforholdet lige nu, hvis du spørger den tidligere engelske landsholdsspiller og nuværende fodboldekspert, Glen Hoddle.

Han siger til premierleague.com:

– Chelsea har muligheder i venstresiden, til højre og i midten. Deres formation er fantastisk med tre spillere i bagkæden og med to wingbacks. Da N’Golo Kante kom ind ved pausen, og de spillede med tre på den centrale midt, overmatchede de fuldstændig Tottenham. Det er det bedste hold i landet lige nu – det er der ingen tvivl om.

– Jeg troede, at Manchester City ville blive det hold, de andre jagtede. Men det er Chelsea nu. City har meget arbejde, der skal gøres. De to hold mødes i næste weekend, og jeg tror, det er Chelsea, der kommer til at være i kontrol. Hvem skal vippe dem af førstepladsen, spørger Hoddle.

Det er på lørdag klokken 13.30 at Manchester City besøger Stamford Bridge i London.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P