1 min læsningGuardiola efter skuffende City-resultat: Jeg føler mig skyldig overfor fansene

Tidligere på ugen bad Guardiola Citys fans om bedre opbakning til kampen mod Southampton. Opbakningen fik de, men spillet på banen var ikke prangende.

1 min læsning
Skuffelsen var til at tage og føle på for Pep Guardiola, efter hans mandskab måtte nøjes med 0-0 mod Southampton. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Efter nulløsningen mellem Manchester City og Southampton, sidder City-træner Pep Guardiola tilbage med skyldfølelse overfor fansene.

– Hver gang en kamp ikke er god, har jeg ondt af fansene. De kom for at se en forestilling og for at se en god kamp. Når det ikke sker, føler jeg mig en smule skyldig, hvis ikke vi har spillet godt, siger Guardiola på pressemødet efter kampen.

Guardiola føler samtidig at hans ord er blevet misforstået.

– Jeg har aldrig sagt at vi manglede fans. Jeg sagde, at vi havde en svær kamp mod Soutampton, og det kunne være fedt med god opbakning. Jeg ville være glad hvis der kom 85 eller 100 mennesker til kampene, afslutter Guardiola.

Tidligere på ugen angreb fanformand Guardiola for hans kommentar om manglende fans.

Den sag kan du læse mere om her: City-fanformand til Guardiola: Koncentrer dig om at træne fodbold

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P