Premier League

Southampton-manager: VAR-kendelse var ikke korrekt

I et interview efter kampen siger Saints-manager Ralph Hasenhüttl, at holdet blev snydt for straffespark af VAR.

Det var en tilfreds Southampton-manager, som mødte pressen efter lørdagens 0-0-opgør mod Manchester City. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Southampton-manager, Ralph Hasenhüttl, er tilfreds med sit holds præstation, da de tog en stor skalp, på Etihad Stadium med 0-0.

– Jeg er stolt af gutterne, som leverede en fantastisk præstation. Det var en af vores bedste kampe i sæsonen og uafgjort føles som en sejr, når du spiller på Etihad Stadium, siger Hasenhüttl til SkySports.

Kampen var dog præget af VAR-drama, da Kyle Walker fældede en Southampton-spiller, og dommer John Moss dømte straffespark og rødt kort. En kendelse som efterfølgende blev tilbagekaldt ved hjælp af VAR.

– VAR-kendelsen synes jeg ikke var korrekt. Jeg tænkte, at vi havde en chance for at vinde efter rødt kort og straffe, men efter VAR så det anderledes ud. Hvis man skal vinde sådan en kamp, skal alt være perfekt, måske også VAR-kendelsen, siger Hasenhüttl efter kampen.

Southampton er fortsat uden sejr efter fire uafgjorte og et nederlag i indeværende sæson. Holdet indtager 15. pladsen i Premier League.

Læs også: City skuffer fælt på Etihad

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P