1 min læsningSaúl efter skrækdebut: Jeg skal vænne mig til Chelsea

I sin debut for Chelsea blev Saúl Niguez pillet ud efter en svær første halvleg. Nu åbner spanieren op om sin første tid i det engelske.

1 min læsning
Saul mod Aston Villa mens han spiller for Chelsea.
I Chelsea-debuten blev det blot til 45 minutters spilletid for Saúl Niguez, som blev pillet ud i pausen efter flere store fejl. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Sommerens transfervindue bød på et skifte til det engelske for Saúl Niguez, som ellers har tilbragt 13 år i spanske Atlético Madrid. Efter en svær første halvleg pillede Thomas Tuchel debutanten ud, men det slår ikke skår i spanierens selvtillid.

– Tuchel viser stor tillid til mig ved at give mig startpladsen, men det var en svær kamp med ny liga, nyt stadion og nyt sprog.

Derfor er det også en tilvænning for spanieren, som har fået beroligende ord med på vejen fra ledende skikkelser i klubben.

– Både Petr Cech og Thiago Silva har sagt til mig, at jeg skal tage det roligt og bruge tiden på at vænne mig til den nye situation. Jeg skal vænne mig til ligaen, stadion, kulturen og sproget. I går kørte jeg eksempelvis bil med rattet i højre side for første gang, siger Saúl i et længere interview med Fabrizio Romano.

Saúl savner samtidig sin familie, som endnu ikke har besøgt ham.

– Lige nu er det kun mine forældre, der er med i England, men snart kommer min kone og datter forhåbentligt. De giver mig ro på og kan hjælpe mig med at falde til i England, siger spanieren.

Saúl og Chelsea kan i London-derbyet se frem til en kamp mod Tottenham, som i seneste Premier League-kamp tabte 3-0 til Crystal Palace. Kampen spilles søndag klokken 17:30 og kan ses på Xee og Viaplay.

Læs også: Tuchel pillede Saúl ud i debut: Han lavede store fejl

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P