Bundesligaen

Puma til Dortmunds fans efter stor svipser – undskyld!

Den tyske bundesligaklub, Borussia Dortmund, er endt i en mindre shitstorm. Senest efter klubbens kamp i midtugens Champions League, hvor holdet ellers vandt 2-1 over Besiktas, vækker klubbens trøje stor vrede blandt fansene.

Dortmunds logoløse tredjetrøje er blevet kritiseret af klubbens fans. Foto: Ritzau Scanpix

Når mode og fodbold smelter sammen, er det ikke altid at tøjproducenterne rammer den… ja.. lige i røven, som man siger. Og som John ‘Faxe’ Jensen sparker.

Det seneste eksempel på det er Pumas produktion af tyske Borussia Dortmunds tredjetrøje. Puma har nu måttet undskylde overfor klubbens fans.

Problemet er klubbens logo, som slet ikke figurerer på dragten. Det moderne design har ganske enkelt efterladt klubbens spillertrøje uden det allerhelligste.

– Vi er kede af, at klubbens fans er sure, og det vil vi gerne undskylde overfor. Vi tager kritikken til os, og det tager vi naturligvis med ind i arbejdet med kommende design, siger PUMA’s direktør, Björn Gulden.

Du kan se flere billeder af trøjen her:

Hos klubbens fans er der nu ikke kun vrede over selve trøjen, men også klubbens kommunikation står for skud.

– Den her trøje er totalt no-go af to grunde. For det første er der ikke et synligt logo. For det andet har klubbens kommunikation været forfærdelig, lyder det fra ‘Schwatzgelb’ der er et af fanklubbens magasiner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P