1 min læsningEngelsk avis: Manchester United vil hente West Ham-profil

Manchester United er en af de klubber, der har høstet flest profiler i sommerens transfervindue. Men en mere kan være på vej som makker til Paul Pogba på midtbanen.

1 min læsning
Declan Rice scorede i torsdag mod Dinamo Zagreb i Europa Leaguw
Declas Rice scorede for West Ham i torsdagens Europa League opgør mod Dinamo Zagreb. Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/Antonio Bronic

Ole Gunnar Solskjær har fået det meste, af det han har bedt om i sommerens transfervindue. Ronaldo, Varane og Sancho figurerer nu alle i nordmandens trupliste.

Den velansete engelske avis, The Independent, skriver lørdag morgen, at Manchester United også fortsat har den engelske landsholdsspiller hos West Ham, Declan Rice, på blokken.

Manchester United skulle angiveligt se Rice som en kommende makker til klubbens franske midtbaneprofil, Paul Pogba.

West Ham puttede i sommer et prisskilt på 100 millioner pund på 22-årige Declan Rice, som dengang afholdte Solskjær fra et sidste sommerindkøb.

Rice, der stadig er på en af hans første professionelle kontrakter, har svært ved at lande en ny kontrakt med West Ham med en forbedring af den nuværende løn kun 3.000 pund om ugen – svarende til 27.000 kroner. En markant dårligere løn end den han kan sikre sig i en ny kontrakt.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P