Serie A

Agent afslører hvad Zlatan skal lave efter fodboldkarrieren

Han har scoret mål på samlebånd i mange år, og det kan være svært at se et karrierestop for sig. Men når den 40-årige svenske angriber stopper karrieren, er planen allerede klar, afslører hans agent.

Zlatan Ibrahimovic scorede Milans andet mål i sidste weekend mod Lazio. Foto: Ritzau Scanpix / Photo by Isabella BONOTTO / AFP

Zlatan Ibrahimovic har siden spillet fodbold på højeste niveau, siden han i 1996 skrev under på sin første kontrakt med Malmø FF. Men snart er karrieren slut. I hvert fald som spiller.

Den svenske angriber med 118 landskampe for Sverige har til gengæld allerede en plan klar, når støvlerne lægges på hylden.

Det skriver den italienske journalist, Fabrizio Romano, på sin meget populære Twitter-profil, der følges af 5,3 millioner personer.

Ifølge Romano har Zlatans agent, Mino Raiola, udtalt følgende:

– Vi får at se, hvad Zlatan vil gøre i juni. Han tager altid beslutninger et år ad gangen, så der er ingen stress. Jeg er sikker på, at den dag, hvor han ikke længere føler, at han er en nøglespiller for holdet, trækker han sig tilbage og starter et nyt kapitel som klubdirektør, skulle Raiola have udtalt.

Der er sikkert mange fans, der godt kunne se Zlatan som sportsdirektør i deres klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P