1 min læsningBarcelona-præsident med bøn til fans: Stol på os

Efter en nogenlunde start på sæsonen tabte FC Barcelona tirsdag 0-3 hjemme til Bayern München. Klubbens præsident, Joan Laporta, er klar over situationens alvor og beder fansene om deres tillid.

1 min læsning
FC Barcelona-præsident Joan Laporta er smittet med Covid-19.
FC Barcelona-præsident Joan Laporta er smittet med Covid-19. Foto: FC Barcelona

Stemningen i og omkring FC Barcelona er så skidt, at klubbens præsident nu er ude med en opfordring til klubbens fans.

På de sociale medier trender hashtagget #Koemanout, og generelt har klubbens fans været oprevne, siden klubikonet, Lionel Messi, i august skiftede fra den spanske storklub til Paris Saint-Germain. Klubpræsident, Joan Laporta, er også selv ærgerlig over situationen.

– Jeg er lige så skuffet og oprevet som alle jer. Jeg er nødt til at fortælle jer, at det der sker, er en af de situationer, som vi har forventet. Jeg beder om jeres tålmodighed og at i fortsat vil støtte vores hold. Jeg beder jer også stole på os, der leder klubben. Vi har brug for jeres tillid og tid – tvivl ikke på, at vi vil løse denne situation, siger Joan Laporta i en video på sin instagram-profil.

FC Barcelona har forud for denne sæson taget afsked med blandt andre Lionel Messi, Antoine Griezmann og Miralem Pjanic, mens Memphis Depay, Sergio Agüero og Eric Garcia alle er kommet til på en fri transfer, ligesom Luuk de Jong er hentet til klubben på en lejeaftale med indbygget købsoption.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Joan Laporta 🎗 (@jlaportaoficial)

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P