Protest eller fuser på St. James Park?

Før kampen kunne vi oplyse om en planlagt protest blandt Newcastles fans, som er utilfredse med klubbens ejer. Det blev dog ikke til meget mere end en planlagt protest.

Papirflyverne fløj ikke meget længere end over bandereklamerne og kom ikke til at spille en større rolle i kampens afvikling. Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastles fans er svært utilfredse med deres ejer, og havde i den forbindelse planlagt en protest til det 18. minut, men det var dog svært at se protesterne fra fansene.

Det blev til få papirfly bag målet i Leeds-enden i det 18. minut samt en svag fløjten fra tribunen, da Allan Saint-Maximin udlignede for Newcastle. Derfor blev kampen heller ikke afbrudt, som protestgruppen ellers håbede på.

Hvad der var en fuser på tribunen har til gengæld været en hæsblæsende affære på banen. Efter en kamp med bølgende spil og mange chancer i begge ender, står det i pausen 1-1.