2 min læsningNewcastle-fans planlægger at afbryde aftenens bundkamp mod Leeds

I aftenens opgør mellem Premier Leagues nummer 17 & 19, vil hjemmeholdets fans forsøge at afbryde kampen i det 18. minut på grund af deres store utilfredshed med ejer Mike Ashley.

2 min læsning
Newcastle møder Leeds og fansene vil protestere mod klubejer.
St. James Park skal i dag sætte rammen for endnu en protest fra Newcastle United fans. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle Uniteds fans har gennem en længere periode været trætte af klubbens ejer, som ifølge dem, ikke har investeret nok i klubben og desuden forsinket forhandlingerne om et potentielt salg.

Det har ført til protester i flere kampe og kulminerer til aftenens kamp mod Leeds, hvor klubbens fans har i sinde at afbryde kampen undervejs.

ProtestNUFC Transparency For Fans, som er gruppen bag protesten, vil uddele flyers og fløjter til tilskuerne på St. James Park. De opfordrer til, at tilskuerne fløjter ved hvert spilstop, og at tilskuerne i det 18. spilleminut kaster papirfly på banen. På den måde håber de at kunne afbryde kampen.

Aftenens opgør må siges at være særlig vigtig for begge mandskaber, som er kommet fra start uden sejre i de første fire kampe. Newcastle ligger under stregen med ét point, mens gæsterne fra Leeds ligger på ligaens 17. plads med to point.

En presset Steve Bruce må undvære sidste sæsons topscorer Callum Wilson, og skal forsøge at finde offensiv energi fra andre, mens Marcelo Bielsa må undvære Pascal Struijk efter hans røde kort imod Liverpool. Kampen kan ses på Xee, og starter kl. 21.00.

Læs også: Joachim Andersen stortrives i Premier League

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P