Premier League

Højbjerg efter scoring: Manageren har en klar plan

Pierre Emile Højbjerg scorede torsdag aften for Tottenham Hotspur, der fik 2-2 på udebane mod Rennes. Og den danske landsholdsspiller forsikrer, at holdet arbejder efter en klar plan fra den nye manager, Nuno Espírito Santo.

Pierre Emile Højbjerg for Tottenham Hotspur på udebane i Conference League
Pierre Emile Højbjerg sikrede Tottenham et point med sin 2-2 scoring torsdag aften. Foto: Ritzau Scanpix / JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP)

Tottenham fik uafgjort med hjem til London torsdag aften i Conference League.

Et point der blev sikret af den danske landsholdsspiller, Pierre Emile Højbjerg, som blev skiftet ind i englændernes første opgør i UEFA’s nye turneringsformat og scorede til 2-2 efter et godt løb ind i feltet.

Tottenham, der tabte den seneste Premier League kamp mod lokalrivalerne fra Crystal Palace med 3-0, arbejder stadig på at få indarbejdet nogle taktiske ting fra holdets nye manager, Nuno Esperíto Santo.

Det forklarede Højbjerg i et efterkamps-interview med engelske BT Sport.

– Manageren har en klar plan for, hvad han vil have, og det forsøger vi at arbejde med. Vi arbejder på at lære det. Og vi forsøger at forbedre os. Vi er stadig i en tidlig fase, men jeg synes, vi har vist en god start på sæsonen. Vi er solide og svære at spille imod, lyder det fra Pierre Emile.

– Vi kom efter de tre point i dag. Men vi må også have respekt for Rennes. De kreerede en flot scene i dag, og de kæmpede godt.

Tottenham skal på søndag møde Chelsea på hjemmebane i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P