1 min læsningFrustreret og ærlig Andy Carroll: Min drivkraft er ikke væk!

Den store angriber, der ikke fik forlænget sin aftale hos Newcastle United, har svært ved at finde sig en ny klub. I et ærligt interview med ’The Athletic’ indrømmer Carroll, at det er frustrerende. Han troede, han skulle slutte karrieren i Newcastle.

1 min læsning
Andy Carroll i hans første periode i Newcastle. Foto: Axel Steenberg

Andy Carroll blev med et Storbritanniens dyreste spiller, da han i 2011 skiftede til Liverpool.

Siden dengang har mange ting ikke flasket sig for Andy Carroll, som på en eller anden måde stadig lider under skuffelsen fra Liverpool. Nu er endnu en skuffelse dog indtruffet.

Den 1,93 meter høje angriber fik ikke forlænget sin aftale i Newcastle denne sommer og står nu uden kontrakt. Noget der frustrerer den berømte angriber.

– Mine børn tænker hele tiden, at jeg signer for Manchester City eller Barcelona, som alle jo ved ikke kommer til at ske. Jeg vil gøre alt for at spille foran min familie igen – og for at vinde, siger Andy Carroll i interviewet med Newcastle-legende, Alan Shearer, i The Athletic.

Andy Carroll har kun scoret et mål i de seneste to sæsoner i Newcastle, men han insiterer på, at han ikke er færdig som professionel spiller.

– Jeg troede, jeg skulle stoppe karrieren i Newcastle. Jeg troede, der var fire-fem år mere. Det skete så ikke, og det var helt ærligt svært. Men min drivkraft er slet ikke væk – ikke det mindste, forsikrer Carroll.

Andy Carroll har udover Newcastle og Liverpool også spillet i West Ham, og det er blevet til 53 mål i 246 Premier League kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P