1 min læsningJess Thorup vil tage teten på katastrofal bane

Torsdag aften spiller F.C. København på udebane mod Slovan Bratislava i Conference League, og det skal blive en kamp på københavnernes præmisser, selvom forholdene ikke gør det nemt.

1 min læsning
Cheftræner Jess Thorup er bestemt ikke tilfreds med baneforholdene i Slovakiet. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København har kvalificeret sig til gruppespillet i Conference League, og målet er klart for de hvidblusede løver. De skal videre fra gruppespillet.

Det forsikrer cheftræner, Jess Thorup, da campo.dk interviewer ham før første kamp i Gruppe F.

– Vi er ikke tilfredse med at være kommet her til. Vi skal videre fra gruppen. Vi vil gå efter at blive nummer et nu, for så kan vi måske springe en runde over senere i turneringen, og det kan være afgørende at vinde i aften. Vi skal have fokus på os selv. Og gøre som vi plejer, siger Jess Thorup forud for opgøret.

FCK rejste til Slovakiet onsdag for at forberede sig til opgøret på Stadion Tehelné Pole. Her venter der nogle fede rammer på et flot og moderne stadion, der dog alligevel ikke lever helt op til cheftrænerens ønsker.

– Hvis vi skal have en chance, skal vi spille på vores præmisser. Vi skal tage teten. Det er et fedt stadion, men banen er en katastrofe. Vores største muligheder ligger i at undgå for mange omstillinger i mod, og at vi har fokus på os selv. Vi skal spille med omtanke i overgangsfaserne fra defensiven til offensiven, forklarer Jess Thorup til campo.dk.

FCK spiller klokken 18.45 mod Slovan Bratislava, der har vundet mesterskabet de seneste tre sæsoner i Slovakiet. Slovakkerne har blandt andre den tidligere AGF’, Aleksandar Cavric, på holdet.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P