1 min læsningLangtidsskade koster Nadim nummer 100

Nadia Nadim er blevet korsbåndsskadet for sin amerikanske klub Racing Louisville FC og ventes ude indtil engang i 2022.

1 min læsning

Den 33-årige angriber har revet sit forreste korsbånd over for sin klub og skal inden for de næste uger opereres for skaden, der kommer til at koste Nadia Nadim muligheden for at spille sin landskamp nummer 100, når Danmark i morgen spiller mod Malta på Viborg Stadion.

Landsholdsspilleren er træt af skaden og især timingen, forklarer hun til Racing Louisvilles hjemmeside.

– Det er trist, det er sket. Jeg ved, at skader er en del af fodbold, men timingen er ærgerlig for holdet og for mig, da jeg har så meget foran mig inklusiv landsholdet. Men det er, hvad det er. Livet sker aldrig, som man forventer det, siger Nadia Nadim.

I stedet må Nadim se frem mod at blive klar til EM i England sommeren 2022.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P