Europæisk Fodbold

FCK’s Singh heller ikke med i Europa trods retur

Luther Singh var ikke med i udesejren over Randers FC på grund af pasproblemer, der holdt ham i Sydafrika. Nu når han heller ikke med til F.C. Københavns første kamp i Conference League.

F.C. København får heller ikke glæde af Luther Singh i Conference League i morgen. Foto: fck.dk

Sydafrikaneren kommer ellers tilbage til København i dag. Men efter over en uges forsinkelse vælger Superligaens nummer et ikke at tage Luther Singh med til udekampen mod Slovan Bratislava i Conference League, der spilles i morgen. I stedet skal han blive hjemme i København for at træne, meddeler F.C. København på sin hjemmeside.

Den store forsinkelse skyldes problemer med manglende sider i Singhs pas til stempler, og der skulle derfor søges et nyt pas samt visum til sydafrikaneren, inden han igen kunne sætte sig på en flyver mod København.

I F.C. København er man skuffede over det sydafrikanske fodboldforbunds håndtering af sagen, da det har medført en kraftig forsinkelse af udstedelsen af Singhs nye pas. En problematik fodboldforbundet blev gjort opmærksom på i starten af landskampspausen.

– Vi er skuffede over, at det sydafrikanske forbund i vores optik ikke har assisteret Luther (Singh, red.) i et stort nok omfang til at få ham tilbage til København inden for de FIFA-dikterede deadlines. Det har ligeledes været meget frustrerende for Luther selv. Vi tager en yderligere dialog med alle relevante parter, så lignende situationer ikke opstår igen, siger Daniel Rommedahl, der har titlen Director of Football Operations and International Affairs i F.C. København.

Conference League-kampen mellem Slovan Bratislava og F.C. København spilles i morgen kl. 18.45 og kan ses på TV2 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P