Europæisk Fodbold

Danmark-bøddel fortsætter jordomrejse

Keisuke Honda har skiftet klub et hav af gange de seneste år. Denne gang skifter den japanske veteran, der var med til at sende Danmark hjem fra VM i 2010, til en litauisk klub.

Honda (tv, red.) trækker i endnu en ny klubtrøje. FK Suduva bliver den syvende klub på bare fire år for den tidligere AC Milan-spiller. Foto: FK Suduva

35-årige Honda skifter til klubben FK Suduva, og når dermed op på sin klub nummer syv på lidt over fire år. Siden skiftet væk fra AC Milan i 2017, har japaneren med det afblegede hår spillet eksotiske steder som CF Pachuca i Mexico, Melbourne Victory i Australien, Vitesse Arnhem i Holland, Botafogo i Brasilien og Neftchi Baku i Aserbajdsjan.

De fleste danskere husker nok med gru japaneren for hans frisparksmål til 1-0 mod Danmark ved VM i Sydafrika i 2010. En kamp som skulle blive Danmarks sidste ved dette VM og sikrede Honda og Japan videre avancement fra gruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P