Europæisk Fodbold

Pochettino om Messi: Troede ikke på det

Da der i sommer pludselig var mulighed for at hente Lionel Messi til Paris Saint-Germain, kom det bag på cheftræner Mauricio Pochettino.

Mauricio Pochettino havde ikke regnet med at se Lionel Messi i Paris Saint-Germain. Foto: REUTERS/Benoit Tessier

Cheftræneren fortæller i et interview med UEFA, at muligheden for, at Messi kunne skifte til den franske hovedstadsklub, skete meget hurtigt. Det kom som en overraskelse for Pochettino.

– Jeg troede ikke, det var muligt, og når en mulighed opstår, og alt går så stærkt, kan du ikke begribe det med det samme, siger den argentinske cheftræner.

Men det lykkedes, som de fleste ved, at hente verdensstjernen til Paris. Og det er Mauricio Pochettino glad for. Cheftræneren har nemlig altid været en beundrer af sin landsmand.

– Han vil altid blive set som en af verdens bedste. Siden han er ankommet, har han tilpasset sig virkelig hurtigt, og han har trænet virkelig godt i forsøget på at nå sit højeste niveau hurtigst muligt for at konkurrere på sit højeste, siger han.

Paris Saint-Germain møder i morgen kl. 21.00 belgiske Club Brügge på udebane. Her kan Messi få Champions League-debut for sin nye klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P