Premier League

Varane svært begejstret for Ronaldo-gensyn

Raphaël Varane og Cristiano Ronaldo har tilbragt mange år sammen i Real Madrid, hvor de blandt andet har vundet Champions League fire gange. Nu er de blevet genforenet i United.

Varane
Varane er lykkelig over genforeningen med Ronaldo. De to har tidligere være holdkammerater i Real Madrid, inden portugiseren smuttede til Juventus. Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Raphaël Varane og Cristiano Ronaldo har sammen vundet massevis af sølvtøj i deres fælles tid i Real Madrid. Her har de tilbragt syv år sammen og blandt andet vundet fire Champions League-trofæer og to spanske mesterskaber.

Nu er den spanske og italienske tilværelse byttet ud med den engelske. Manchester United blev denne sommer nemlig begge spillers nye arbejdsgiver.

Et gensyn, der vækker glæde hos den franske verdensmester:

– At spille med den bedste er en stor fornøjelse, siger Varane til franske TeleFoot.

– Cristiano er en stor professionel atlet, og hans fysik er altid i top. Han har bragt sit raseri efter at vinde med til Manchester United, siger franskmanden, der sammen med Ronaldo i går kunne fejre en 4-1 sejr over Newcastle. Et gensyn med Old Trafford for den portugisiske stjerneangriber, der stemplede ind med maner.

Læs mere om det her: Ronaldo stjal billedet i United-sejr

Manchester United spiller næste kamp på tirsdag klokken 18:45, hvor Young Boys venter i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P