1 min læsningHattrick og debutmål, da Real Madrid vendte hjem til Santiago Bernabéu

Karim Benzema viste endnu engang sin høje klasse, da Real Madrid vendte tilbage til hjemmebanen Santiago Bernabéu. Franskmanden scorede et hattrick, da en anden fransk spiller også bidrog til en målrig 5-2 kamp og scorede i sin debut.

1 min læsning
Benzema
Karim Benzema var endnu engang i målhumør, da Real Madrid søndag vendte hjem til Santiago Bernabéu. Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

Den spanske kongeklub Real Madrid var for første gang siden marts 2019 tilbage på Santiago Bernabéu, da klubbens stadion er under en større renovering.

Her kom Celta Vigo på besøg søndag aften, og de viste sig som en svær modstander for Benzema & co. i den indledende fase.

Gæsterne kom således foran både 0-1 og 1-2, men Benzema viste med tre kasser sin målfarlighed – hvor især den anden scoring var et hovedstødsmål udført i allerhøjeste klasse.

Læs også: Real Madrid kan igen spille på Bernabéu efter 560 dages venten

Brasilianske Vinícius Júnior bragte Real Madrid på sejrskurs med en scoring til 3-2 efter 54 minutter, inden den blot 18-årige Eduardo Camavinga kunne lade sig hylde til sin debut efter skiftet fra franske Rennes i transfervinduets allersidste timer.

Hyldet blev han også efter 72 minutter, da han kunne krone sin debut med en scoring til 4-2. Dermed kunne den franske fodboldspiller, der er født i en flygtningelejr i den angolanske by Mekongi, og som er købt for 31 millioner euro, betale en smule tilbage på den pris.

I slutfasen fik Real tilkæmpet sig et straffespark, som Benzema bankede hårdt og resolut i mål – og dermed fuldendte sit hattrick til slutresultatet 5-2.

Sejren bringer Real Madrid op på en delt førsteplads i LaLiga a point med Valencia og de evige rivaler fra Atlético Madrid.

Nu venter der Real Madrid to udebanebrag i de næste kampe, hvor kongeklubben først besøger Inter i Champions League på onsdag, inden der er dømt topbrag mod Valencia om en uge.

Læs også: Camavinga præsenteret i Real Madrid: Skal bevise jeg er klar

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P