1 min læsningCamavinga præsenteret i Real Madrid: Skal bevise jeg er klar

Franske Eduardo Camavinga skiftede på transfervinduets sidste dag til Real Madrid, og sine blot 18 år til trods er han klar til at spille for en af verdens største klubber.

1 min læsning
Eduardo Camavinga
Eduardo Camavinga er den eneste spiller, Florentino Perez og Real Madrid har betalt en transfersum for denne sommer. Foto: Real Madrid CF

Eduardo Camavinga kan, hvis alt går vel, kalde sig Real Madrid-spiller de næste seks år.

Den nu tidligere Rennes-profil har længe tiltrukket sig opmærksomhed fra de største europæiske klubber, og

– Jeg er her for at lære og jeg er nødt til at bevise, at jeg er klar. Jeg vil arbejde hårdt og forsøge at få spilletid, sagde Camavinga onsdag ved sin officielle præsentation i klubben, som han længe har drømt om.

– Den største faktor (for skiftet, red.) var ikke pengene. Det er glæden ved at opnå en drøm, som jeg har haft siden jeg var barn, om at skrive kontrakt med Real Madrid. Jeg havde ikke brug for at overveje det to gange, og jeg er meget glad, lyder det fra den franske midtbanespiller.

Camaving har allerede repræsenteret det franske A-landshold tre gange, mens det er blevet til hele 71 optrædener i den franske Ligue 1 fordelt på de sidste fire sæsoner. Alligevel har der været en smule tvivl om, hvilken position han dækker bedst.

– Jeg kan virkelig godt lide at spille foran forsvaret. Jeg vil give alt i hvilken som helst position. Jeg ligner ikke nogen anden spiller. Jeg ved ikke, om det er vigtigst at spille defensiv midtbane eller længere fremme, siger den franske komet.

Eduardo Camavinga fik debut i den franske Ligue 1 som bare 16-årig.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P