1 min læsningChelsea-træner: Hvem der scorer flest? Jeg er ligeglad.

Thomas Tuchel gider ikke sammenligner Romelu Lukaku med Cristiano Ronaldo. Han har udelukkende fokus på sin egen spiller, som han er sikker på kommer til at score masser af mål i denne sæson.

1 min læsning
Romelu Lukaku scorede sit første mål nogensinde på Stamford Bridge
Romelu Lukaku scorede lørdag for første gang nogensinde på Stamford Bridge, hvor det blev til to scoringer i Chelseas 3-0 sejr over Aston Villa. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Romelu Lukaku er startet som lyn og torden efter sin hjemkost til Chelsea og Premier League. Han har indtil videre spillet tre kampe og det har kastet tre mål af sig – senest i går, hvor han scorede to gange mod Aston Villa.

Et andet sted i England var mediebevågenheden på samme lørdag endnu større, da Cristiano Ronaldo vendte tilbage til Old Trafford. Og det gjorde han med manér. To mål i sin debut for United. Det har allerede fået flere engelske journalister til at stille spørgsmålet: Hvem scorer flest mål af de to verdensstjerner?

Thomas Tuchel blev forholdt dette spørgsmål efter Chelseas kamp og her var svaret ganske klart:

– Jeg er ligeglad med, hvem der scorer flest mål af disse to spillere (Lukaku og Ronaldo, red.) i denne sæson, da Romelu Lukaku scorer meget for os. Ærligt, jeg ved, at du gerne vil have et svar, men jeg har ikke et. Lukaku var afgørende i dag (lørdag, red.), og det er det, vi leder efter. Han vil score for Chelsea og hjælpe holdet. Det var det, han gjorde i dag. Det er det, han er her for. Han er ikke bange for at udtrykke sin ambition højt, fordi han er sikker, og det er hans karakter, sagde Chelsea-manageren på et pressemøde efter kampen.

Næste opgave der venter Chelsea, Thomas Tuchel og Romelu Lukaku er Zenit Skt. Petersborg på tirsdag, hvor Champions League-turneringen skydes i gang.

Læs også: Lukaku sikrede Chelsea-sejr med første mål på Stamford nogensinde

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P