2 min læsningPeter Sørensen om power-AGF: Der er huller og sprækker

Vejle Boldklub skal søndag til Århus og møde AGF i en seks points-kamp i bunden af Superligaen. En kamp hvor Vejle ikke er uden chancer, siger cheftræner Peter Sørensen.

2 min læsning
Peter Sørensen står i spidsen for Vejle for tredje gang
Peter Sørensen tror på, at hans Vejle-hold kan overraske AGF i dele af spillet. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Hvis forbudt-for-børn kamp findes, så spilles der en søndag aften på Ceres Park i Århus.

Vejle Boldklub, der kun har et point i tabellen efter syv superligakampe, kan med en sejr redde en smule af den dårlige sæsonstart, der blandt andet førte til en fyring af Cartih Falch og ansættelse af cheftræner, Peter Sørensen.

Og cheftræner, der står i spidsen for sit mandskab for tredje gang, forventer en fysisk krævende kamp i Århus.

– Det bliver svært. Jeg har set AGF’s kampe, og de var velfungerende mod OB – især i første halvleg. Deres energiniveau og power er imponerende, så der er noget fysik, vi skal kunne modstå. Og når vi har gjort det, skal vi finde vores veje gennem et stærkt forsvarende hold, siger Peter Sørensen til campo.dk.

Vejle Boldklub har kun scoret fire mål i denne sæson og lukket 17 mål ind, og den nye cheftræner erkender, at det bliver vanskelligt både at stå godt defensivt og samtidig skabe de chancer, der skal til.

– Vi skal modstå deres fysik, men vi skal nok ikke regne med at matche det 100%. Vi skal stå fast, men vi skal ikke slås med dem. Vi må prøve at spille så hurtigt, at de ikke kan komme ind på kroppen af os. Vi skal prøve at spille forbi deres pres, og jeg kan se nogle sprækker og huller. Dem skal vi spille os igennem, slutter Peter Sørensen, der tidligere har været cheftræner i AGF.

– Jeg er altid glad for at komme til Aarhus. Der er nogle mennesker, jeg godt kan lide, og der er god stemning. Men det drejer sig ikke om min fortid. Jeg har været der adskillige gange, siden jeg blev fyret, og jeg har også slået dem. Så det har jeg tænkt mig at gøre igen.

De seneste 10 opgør i Superligaen mellem AGF og Vejle er endt med 2,9 mål i snit per kamp. Kampen fløjtes i gang søndag klokken 18.00 og sendes på TV 3 SPORT.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P