Dansk Fodbold

Morten Olsen i corona-kamp: Det tager sin tid

Morten Olsen blev i forsommeren ramt af corona. Sygdommen gjorde, at han var indlagt i flere uger.

Morten Olsen kæmper stadig med senfølger ovenpå forsommerens corona-sygdom. Foto: skovbo78

Indlæggelsen fandt sted i den tidligere landstræners hjemby Bruxelles, efter han tidligt i maj blev smittet med covid-19. Og det var en hård omgang for den 72-årige, der blandt andet kæmpede med meget høj feber og vejrtrækningsbesvær, skriver BT.

Morten Olsen var indlagt til observation i et par uger, men prøvelserne var ikke ovre, da han endelig blev udskrevet. Han kæmper i dag stadig med senfølger efter sygdommen.

– Det er ikke bare lige sådan at komme af med den sygdom igen. Man har det ikke godt lige dagen efter, at man er kommet hjem igen. Det tager sin tid – det ved alle, der har haft den sygdom. Og der er stadig nogle ting, som sikkert varer uger eller måneder, før de er væk, siger Morten Olsen.

Timingen for sygdommen betød samtidig, at den tidligere landstræner ikke fik mulighed for at se Danmarks kampe i Parken som planlagt. Han fik dog set med fra sofaen – både i forhold til Eriksens kollaps, men også den efterfølgende medgang og flot spil fra det danske landshold.

– Og det var en slutrunde, der bød på lidt af hvert. Men i det store og hele var det en fornøjelse at se, hvad der foregik på fodboldbanen, siger Morten Olsen og fortsætter:

– Det spil, vi ser i øjeblikket, er den slags fodbold, som jeg rigtig godt kan lide at se. Det er der slet ingen tvivl om. Det var en fornøjelse at kigge på – og det er det stadig.

Morten Olsen stoppede som landstræner i 2015 efter 16 år på posten.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P