1 min læsningZlatan Ibrahimovic markerer sig igen: Jeg er verdens bedste

AC Milans svenske superstjerne har snart leveret flere spektakulære citater end Johnny Madsen. Og nu er han på banen igen i en sammenligning med Messi og Ronaldo.

1 min læsning
Zlatan Ibrahimovic mener 'inderst inde', at han er verdens bedste. Foto: Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic er en af fodboldens største stjerner. På og udenfor banen.

Svenskeren, der endnu ikke har været i aktion for sin italienske klub, AC Milan, i denne sæson, gør nu igen opmærksom på sig selv med kække bemærkninger. I et interview med France Football taler Zlatan om Messi og Ronaldo.

– Hvis du taler om vores individuelle kvaliteter, så står jeg ikke i skyggen af dem. Hvis du kigger på trofæer, så har jeg ikke vundet Champions League. Men jeg ved ikke, hvordan du regner sådan noget ud. Jeg ser mig selv som verdens bedste, siger Zlatan ifølge goal.com i interviewet.

39-årige Zlatan Ibrahimovic har tidligere spillet på hold med Lionel Messi i FC Barcelona, hvilket ikke blev et langt og lykkeligt ægteskab, og heller ikke Cristiano Ronaldo vil svenskeren stå tilbage for.

– Om jeg mangler Ballon D’or? Nej, det er Ballon D’or, der mangler mig. Inderst inde synes jeg, at jeg er verdens bedste. Jeg synes ikke, det er relevant at sammenligne spillere med hinanden. Alle har vi spillet med forskellige holdkammerater, siger Ibrahimovic.  

Den svenske angriber har spillet på syv kontinenter over 22 år.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P